Çevreci Başkan Dinç’e Bir Ödül de Hemşerilerinden

Geri

Çevreci Başkan Dinç’e Bir Ödül de Hemşerilerinden

13 Nisan 2016

Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında dernek üyeleri ile birlikte ziyaret eden Çankırı Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Duran Karakoyun, yaşanabilir bir kent olma yolunda Çankırı’yı Türkiye’de zirveye yerleştirdiği için Başkan Dinç’e teşekkür ederek ödül takdim etti. Dinç’in çevreye duyarlı bir Belediye Başkanı olduğunu ve başarılarının ödüllendirilmesi gerektiğini belirten Karakoyun,  çevre kuruluşlarının bir araya gelerek başlattığı “Benim de Bir Dikili Ağacım Olsun” kampanyası kapsamında Başkan Dinç adına bir fidan diktiklerini söyleyerek sertifikasını hediye etti. 

Memnuniyetini dile getiren Dinç, “ Havası temiz tek ilin Çankırı olması, şehrimizi süper lige nasıl taşıdığımızın göstergesidir. Bu, el birliği ile olur. Tüm başarımız ve halkımızın desteği bizi bir üst tura taşıyor.” diyerek şehre olumlu katkısı olan herkese teşekkürlerini iletti. 

Başkan Dinç, 2016 Şubat ayında çevre ile ilgili yapmış olduğu eğitim çalışmaları ile Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) tarafından da ödüle layık görülmüştü.