Çankırıspor’un Kale Keyfi

Geri

Çankırıspor’un Kale Keyfi

30 Ağustos 2012

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 2012-2013 sezonunun ilk maçını 09 Eylül Pazar günü deplasmanda Pendikspor’la oynayacak olan Çankırıspor Kulübünün teknik heyeti, oyuncuları ve yardımcı personeli, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Çankırı Kale’sinde verdiği akşam yemeğiyle moral depoladı. 

Çankırı Kalesi’ndeki programa Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar ve Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç ile belediyede görevli bazı müdürler de katıldı. 

Akşam yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç “İmkanlarımız el verdiği sürece Çankırıspor’umuza maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Yeni sezon hazırlıklarını tamamlamak üzeresiniz. İlk maçınızı deplasmanda Pendikspor ile yapacaksınız. İnşallah sezona, iyi bir başlangıç yaparak başlarsınız” diyerek başarılar diledi. 

Futbolcu ve Teknik ekiple toplu halde hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dinç, Kale’deki vatandaşlarla sohbet etti. Bazı vatandaşlar, Kale’de yapılan restorasyon çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Dinç’e teşekkür ettiler.