Çankırısporlu Futbolcular Medresede Ağırlandı

Geri

Çankırısporlu Futbolcular Medresede Ağırlandı

9 Ağustos 2012

2. lig kırmızı grupta Çankırı’yı temsil edecek olan Çankırıspor kafilesi Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Çivitçioğlu Medresesinde ağırlandı.

Sezon öncesi ilk hazırlık etabını Çankırı’daki tesislerinde tamamlayan ve ikinci etap çalışmaları için Düzce Topuk Yaylası’nı seçen Çankırıspor kafilesi iftar sonrası Çivitçioğlu Medresesinin mistik atmosferinde güzel bir akşam geçirdi.

Çankırısporlu futbolcuların yanısıra Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın da katıldığı programda Çivitçioğlu Medresesinde Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından misafirlerine çeşitli ikramlar yapıldı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in takıma göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, yeni sezonda Çankırı’yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirterek toplumun tüm kesimlerini takımlarına sahip çıkmaya davet etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’te futbolculara hitaben yaptığı konuşmada “Sizlerden yeni sezonda büyük başarılar bekliyorum. Bizler sizlerin yanında destekçiniz olarak yer alacağız” diye konuştu.

Çankırısporlu futbolcular da Belediye Başkanı İrfan Dinç’e destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.