Çankırı’nın Yiğit Pehlivanları Sincan Er Meydanını Salladı

Çankırı’nın Yiğit Pehlivanları Sincan Er Meydanını Salladı

18 Temmuz 2017

Geçtiğimiz hafta sonunda Ankara-Sincan er meydanında yapılan yağlı güreş müsabakalarında Vural Aslan Küçük Orta Küçük Boy’da şampiyon olurken; Emre Can Demirel Tozkoparan Boy’da 2., Kadir Güleşen Ayak Boy’da 3., Burak Özgen Teşvik 2 Boy’da 3. ve Fatih Özgen Minik 2 Boy’da 3. olarak toplam beş madalya ile Sincan er meydanında seyircilerin gözdesi oldu.

Bu hafta sonu Edirne Sarayiçi Er Meydanı’nda 656.sı düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesi performanslarını test eden Belediye Gençlik Spor’un yiğit evlatları Sincan er meydanının tozunu aldılar. Rakipleri ile mücadele etmek için çıktıkları her tur öncesi Belediye Başkanı İrfan Dinç’in ismini cazgırlara defalarca anons ettiren pehlivanlarımız Çankırı’nın adını duyurmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.