Çankırılı Hanımlar "Burayı Herkesin Görmesi Lazım"

Geri

Çankırılı Hanımlar "Burayı Herkesin Görmesi Lazım"

18 Ekim 2011

Yaklaşık 80 kilometre mesafedeki Orta İlçesi Güldürcek Barajından Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in yoğun çabalarıyla getirilen içme suyunun hangi aşamalardan geçtikten sonra evlere ulaştığını görmek isteyen hanımların talebi üzerin Hanımlar Lokali sorumluları harekete geçti ve Güldürcek Barajı’na bir gezi düzenledi.

35 bayanın katıldığı gezide Güldürcek Barajından çıktıktan sonra 6 kilometre mesafedeki son derece modern arıtma tesisinde suyun gördüğü işlemler Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Müdürü Yakup Manici ile Belediyemiz Çevre Mühendisi Recep Özen tarafından detaylı olarak anlatıldı.

Geziden son derece memnun kalan Çankırılı bayanlar musluklarımızdan akan su ile ilgili kafalarında hiçbir sorunun kalmadığını belirterek “Son derece modern tesiste işlem görerek evlerimize ulaşan suyu gönül rahatlığı ile içeceğiz. Burası çok büyük bir fabrika gibi içini gezerken yorulduk. Çankırı’mıza bu kadar büyük bir hizmeti getiren Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

Çankırılı hanımlar ayrıca bu hizmetin büyüklüğünü görmek için herkesi o tesisleri görmesi gerektiğini de ifade ettiler.