Çankırılı Hanımlar Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e Teşekkür Ettiler

Çankırılı Hanımlar Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e Teşekkür Ettiler

27 Ekim 2011

Belediye Başkanımız İrfan Dinç’te belediye olarak özellikle hanımların eğitimleri ve kendilerini geliştirmeleri, sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarına büyük önem verdiklerini belirterek “Biz hanımların daha sosyal, daha kültürlü ve eğitimli olmalarını önemsiyoruz. Çünkü iyi eğitilmiş bir anne çocuklarının yetişmesinde de büyük faktör olacaktır. Tarihi ve turistik mekanları gezip görmeleri de son derece önemli. Çanakkale Gelibolu Yarımadası, Konya Mevlana Müzesi, İlimizdeki Hacı Murad-ı Veli Türbesi ve diğer önemli gezi alanlarına imkanlarımız ölçüsünde hanımları göndermeye çalışıyoruz. Sizlerin bu jesti de beni son derece memnun etmiştir” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Nezaket Hanımlar  Derneği üyeleri tarafından Belediye Başkanı İrfan Dinç’e üzerinde Çanakkale Şehitliği fotoğrafı bulunan bir çini hediye edildi.