Çankırılı Çocuklar Şehit Eren Bülbül’ü Andı

Çankırılı Çocuklar Şehit Eren Bülbül’ü Andı

23 Ağustos 2017

Abdulhalik Renda Mahallesi Hanımlar Lokalinde yaz kursları kapsamında düzenlenen Kur’an Kursu’nda eğitim gören 120 öğrenci için veda programı düzenlendi. Ailelerin de katıldığı programda öğrenciler, marifetlerini sergiledi. Kur’an-ı Kerim okuyup ilahi söyleyen çocuklar büyük beğeni topladı. Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada hayatını kaybederek Türkiye’yi yasa boğan şehit Eren Bülbül için bol bol dua edilerek terör lanetlendi. Ellerinde “İyi ki Varsın Eren” yazıları taşıyan çocuklar, teröristlerin yerini güvenlik güçlerine göstererek yaşının üstünde bir kahramanlık örneği sergileyen şehit ağabeyleri Eren Bülbül için tepkilerini gösterdi.

Kursu tamamlayan çocuklara başarılar dileyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Çocuklarımızın gösterdiği hassasiyet ve maneviyat bizi gelecek adına heyecanlandırıyor. Vicdan sahibi atalarımızın vicdan sahibi nesli zulmün, haksızlığın ve şiddetin karşısında mücadele etmeye ve sesini duyurmaya devam edecektir.” dedi.