Çankırı’da Yaranlara Yakışır Davranış

Çankırı’da Yaranlara Yakışır Davranış

9 Haziran 2018

Çankırı’da Hoca Ahmet Yesevi Camii civarında bir cüzdan bulan 20’li yaşlardaki Muhammet Hüseyin Ahmet, içindeki 800 TL ile birlikte Belediye Zabıta ekiplerine teslim ettiği cüzdanın sahibine ulaşmasını sağladı. 60 yaşlarındaki Nazım Özbek, devletten aldığı yardım parasını cüzdanına koyduktan sonra düşürdü. Yolda cüzdan bulan hayırsever vatandaş, içindeki 800 TL ve kimliklerin bulunduğu cüzdanı Belediye Zabıta Müdürlüğüne getirerek sahibinin bulunmasını istedi. Getirilen cüzdan, Zabıta ekiplerince teslim tutanağı ile alındı. İncelemeleri devam ettiren Zabıta Müdürlüğü, kısa bir süre içerisinde paranın sahibi Özbek’e ulaştı. Zabıta memurlarının tutanak hazırlamasının ardından 800 TL, cüzdan ile birlikte sahibine teslim edildi. Özbek, parayı bulan vatandaşa,  zabıta ekiplerine ve belediye yetkililerine teşekkür etti.