Çankırı’da Ücretsiz Yaz Kursları Başlıyor

Çankırı’da Ücretsiz Yaz Kursları Başlıyor

6 Haziran 2018

Çankırı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti’nin destekleri ile Hayrat Vakfı’nın düzenlediği yaz kursları başlıyor.  7- 15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen kurslar ücretsiz ve MEB’den onaylı sertifikalı olacak.

Çankırı’da yaşayan çocuklar yaz dönemini keyifli geçirecek. Hayrat Vakfı, Çankırı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti iş birliği ile düzenlenen yaz kursları Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda verilecek. Kurs kapsamında Kur’an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Edep-Adap Dersleri, İlm-i Hal ve Osmanlı Türkçesi’nin yanı sıra sosyal faaliyetler de gerçekleştirilecek. 26 Haziran’da başlayacak kurslar, 26 Temmuz’da sona erecek. Kontenjan ile sınırlı yaz kurslarının müracaatı için Belediye Beyaz Masa’ya başvuru yapılabilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı’da yaz döneminde açılan kursların çocukların ve gençlerin kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti.

Ayrıntılı bilgi için 0541 679 71 03 nolu telefondan yetkililere ulaşılabilir.