Çankırı’da Semt Sahaları İçin İlk Kazma Vuruldu

Geri

Çankırı’da Semt Sahaları İçin İlk Kazma Vuruldu

19 Ocak 2023

 

Çankırı Belediyesi, Şehrin farklı alanlarına yapılacak on yeni semt sahası için ilk kazmayı vurdu.  Tuzlubağları TOKİ mevkiinden başlayan çalışmalar, farklı mahallelerdeki on semt sahası tamamlanıncaya kadar devam edecek.

 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile protokol imzalamasının ardından ihalesi yapılarak kısa sürede çalışmaları başlayan semt sahaları, şehrin farklı mahallelerine kazandırılacak.  Özellikle gençlere vakit geçirebilecekleri ve spor aktiviteleri yapabilecekleri alanlar oluşturmak istediklerini belirten Esen, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

 

Çankırı halkının klasik belediyecilik anlayışının ötesinde spor, sanat, sosyal ve kültürel alanlarda en güzel hizmetlere layık olduğunun altını çizen Esen, “Gençlerimizi iyiye ve güzele sevk edecek her çalışma bize mutluluk veriyor. Hizmet vermek bizden, yaptığımız çalışmaları korumak da halkımızdan. Semt sahaları projemiz hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.