Çankırı’da “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” Sona Erdi

Çankırı’da “Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” Sona Erdi

2 Haziran 2015

24 kurumun takımlarının yarıştığı turnuvanın finali, Çankırı Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynandı.  Yarı finalde Telekom karşısında üstünlük sağlayan Çankırı Belediyesi, final maçında Gençlik Spor karşısında sergilediği mücadele sonunda 2.liği elde etti. Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda oynanan final maçında Gençlik Spor,  3-1’lik skorla kupanın sahibi olurken, profesyonel olarak sporla ilgilenen oyuncuların yer aldığı takım karşısında turnuva boyunca yüksek bir performans sergileyen Belediye Spor ise gönüllerin de favori takımı oldu. Turnuvada 3.lüğü Telekom elde ederken; kurumlar arası voleybol turnuvasına ilk defa katılan POMEM, sergilediği dürüst ve kurallara uygun oyunu ile Fair Play Kupası’na layık görüldü.

Turnuva boyunca kurum müdürleri ve sporseverler takımları yalnız bırakmadı. Taraftar koltuğunda destek veren müdürler, takımları için bol bol tezahürat yaptı. Takımının maçlarını fırsat buldukça izlemeye gelen ve bilgi alan Belediye Başkanı İrfan Dinç, finalde 2.liği elde eden Belediye Spor’un, turnuva boyunca takdire şayan bir oyun sergilediğini ifade etti. Karşılaşmaların çok heyecanlı geçtiğini belirten Başkan Dinç, “Turnuvanın kazananı dostluktur, kardeşliktir.” dedi. Belediye Spor’un kıyasıya mücadelesinden çok etkilendiğini belirten Vali Vahdettin Özcan da takım oyuncularını canı gönülden tek tek tebrik etti.