Çankırı’da Kadınlar Harekete Geçti

Çankırı’da Kadınlar Harekete Geçti

24 Aralık 2018

Çankırı Belediyesi, “Her Yaşta Sağlıklı Yaşa” diyerek başlattığı zumba akımını şölen ile taçlandırdı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Zumba Şöleni’ne üye ve kursiyerlerin yanı sıra çok sayıda kadın eşlik etti. Özellikle gençler, arkadaşları ile gruplar halinde gelerek şölene yoğun ilgi gösterdi. Fitness hareketlerini dans ile birleştiren katılımcılar, müzik eşliğinde bir saat boyunca spor yaparak sağlıklı yaşam için harekete geçti.

Çocuklardan Büyüklere Taş Çıkartan Zumba Performansı

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından başlatılan “Her Çocuk Özeldir, Çoklu Branş Eğitimi Projesi”nde yer alan çocuklar da Zumba Şöleni’ne katıldı. 7-9 yaş aralığında 20 çocuk, performansları ile büyüklerine taş çıkarttı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı’da 7’den 70’e herkesi spor ile tanışmalarına katkı sağlamak istediklerini belirterek en önemli noktanın hareket etmek ve sağlıklı yaşamak olduğunu vurguladı.