Çankırı’da İtfaiye Haftası Kutlandı

Çankırı’da İtfaiye Haftası Kutlandı

26 Eylül 2022

İtfaiye Teşkilatı 308 Yaşında

İtfaiye Teşkilatının 308. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Çankırı’da İtfaiye teşkilatı tarafından kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Vali Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Mutlu Genç katıldı. Protokolü,  itfaiye erleri ile birlikte çocuk itfaiyeciler karşıladı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. İtfaiye yemini ile başlayan kutlamaların ardından protokole Çankırı İtfaiyesi’nin arama, kurtarma ve yangın söndürmede kullandığı araç ve teçhizat, 250 yıllık tulumba ile araç filosunun tanıtımı yapıldı. İtfaiye erlerinin, tanıtımın ardından gerçekleştirdikleri binadan atlama, yangın söndürme ve kurtarma tatbikatları ise göz doldurdu.

Etkinlik sonunda itfaiye erlerine teşekkür eden Başkan Esen,  tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutladı.