Çankırı’da Futbolun Markası Belediye Gençlik Spor Oldu

Geri

Çankırı’da Futbolun Markası Belediye Gençlik Spor Oldu

5 Haziran 2017

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü 2016–17 sezonu U-13’ler futbol ligini şampiyon olarak tamamlayarak kulüp olarak sezonun 3. şampiyonluğunun da sahibi oldu.  

Bu sezon U-17’ler ve U-19’lar şampiyonluğunu kazanan Belediye Gençlik Spor, U-13’ler şampiyonluğunu da elde ederek başarılarının tesadüf olmadığını kanıtladı. Çankırı’nın en sağlam altyapısına sahip olduğunu bir kez daha gösteren kulüp, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in futbol altyapısındaki hayaline bir adım daha yaklaştı.

Şampiyon Belediye Gençlik Spor, 10–13 Haziran’da Çorum ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. kademe grup müsabakalarında Samsun, Tokat, Yozgat ve Giresun illerinin şampiyonları ile karşılaşarak Çankırı’yı temsil edecek.

Sporcularının kıyasıya mücadelelerini takip eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, kültür ve sanata verdikleri önemin ve desteklerin aynısını imkânları da zorlayarak amatör spor branşlarına verdiklerini vurguladı. Dinç, “Biz her alanda nitelikli, kendi yeteneklerini fark etmiş ve farkındalıkları ile kendine, şehrine, ülkesine ve milletine hayırlı evlatlar yetiştirmek için elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Kulüp yöneticilerimizi,  Ekrem Şahin Hocamızı ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Aile ortamını yakalayan kulübümüzün takım ruhunu geliştirerek elde ettiği başarılar da kaçınılmaz oluyor. Sporcularımızın azmine olan inancımız bizi hiçbir zaman mahcup etmedi, hep gururlandırdı. Biz de her zaman onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.