Çankırı’da Eller Şehitler İçin Duaya Kalktı

Çankırı’da Eller Şehitler İçin Duaya Kalktı

2 Nisan 2018

Çankırı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aksu Hanımlar Lokali’nde Kur’an Kursu derslerine katılan kursiyerler,  düzenledikleri program ile vatan uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm şehitleri andı. Programda aziz şehitlerimiz ruhuna hatmi şerif okundu, dualar edildi. “Şehit” temalı tiyatro oyunu da sergilendi. Aksu Hanımlar Lokalinde düzenlenen programa Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ın eşi Seval Aktaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Perihan Dinç, Başkan Yardımcısı Şirin Karabuğa, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Şehitleri anma programına şehit aileleri de katıldı. Çankırı-Kızılırmak Tepealagöz köyünden 15 Temmuz şehidi Medet Ekizceli’nin oğlu Hüseyin Efe Ekizceli’nin babasına yazdığı mektup yürekleri dağladı. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen hemşehrimiz sözleşmeli er Olcay Çelik'in annesine de Kur’an-ı Kerim hediye edildi.