Çankırı’da Çocuklar “Keloğlan” Çocuk Tiyatrosu ile Eğlendi

Çankırı’da Çocuklar “Keloğlan” Çocuk Tiyatrosu ile Eğlendi

21 Ekim 2019

100. Yıl Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatroya çocukların ve ailelerinin ilgisi yoğun oldu. Salonu dolduran çocuklar, oyunu ilgiyle izledi. Keloğlanın zaman zaman izleyicilerin arasına karışması ve onları da gösteriye dâhil etmesi çocukları daha da mutlu etti.

Tiyatroyu çocuklarla birlikte izleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, salonun çocuklarla dolup taşması karşısında ziyadesi ile mutlu olduğunu belirterek Çankırı Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri artırmak istediklerini belirtti. Esen “Bizim çocukluğumuzda kendi yaptığımız oyuncaklarımız ve yöresel çocuk oyunlarımız vardı. Sizler, teknoloji çağının da etkisi ile telefon, tablet ve bilgisayarlarla daha çok zaman geçiriyorsunuz. Sizden isteğim; hepsine gerektiği kadar zaman ayırmanız. Derslerinizi zamanında yapın, kitap okumaya zaman ayırın, arkadaşlarınızla bol bol oynayın. Bizim amacımız, çocuklarımızın bir ve beraberce eğlenebilmelerini sağlamak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yavrularımıza iyi seyirler diliyorum.” diye konuştu.