Çankırı’da Bonus Hoca Rüzgarı

Çankırı’da Bonus Hoca Rüzgarı

27 Nisan 2012

Çankırı Belediyesi ve Çankırı Araştırma Rehberlik  Eğitim Derneği (ÇARE), Çankırı’daki öğrenci velilerini  Türkiye’de eğitim konusunda etkili isimlerden birisi olan Bonus Hoca ile buluşturuyor.

Eğitim Dünyası’nda Bonus Hoca lakabıyla tanınan Eğitimci, Yazar ve Sınav Psikolojisi Uzmanı Süleyman Beledioğlu, kendine özgü yorumları ile “Ailelerin Çocukların Başarısına Katkıda Bulunma Yolları” konusunda Çankırı’daki velileri aydınlatacak.

Çankırı Belediyesi ve Çankırı Araştırma Rehberlik  Eğitim Derneği (ÇARE) işbirliği ile düzenlenen program, 27 Nisan Cuma günü saat 19.00’da 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bonus Hoca’nın; iletişim kurma yolları, sınav stresi ile başa çıkabilme ve bu konuda ailelerin tutum ve davranışları ile ilgili konularda  deneyimlerini  paylaşacağı programa özellikle öğrenci velilerinin ilgi ve katılımı beklenmektedir.