Çankırı’da Belediye Vezneleri Gece 24.00’e Kadar Açık Olacak

Çankırı’da Belediye Vezneleri Gece 24.00’e Kadar Açık Olacak

13 Ocak 2020

Çankırı Belediyesi, vatandaşların emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ile su faturalarını ödeyebilmeleri ve akıllı sayaç kartlarına kontör yükleme yapabilmeleri için veznelerin hafta içi gece 24.00’e kadar açık olacağını bildirdi. İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; veznelerin hafta sonu ise 08.00’den 17.00’ye kadar hizmet vereceği ifade edildi.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı ile Belediye veznelerinin işlem saatleri değiştirildi. Mesai saatleri arasında hizmet veren vezneler, bundan böyle hafta içi gece 24.00’e kadar, hafta sonu ise 08.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlar nakit veya kredi kartı ile gerçekleştirdikleri emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su faturası ödemeleri ile akıllı sayaç kartlarına kontör yüklemelerini daha rahat bir zaman diliminde yapabilecek. Uygulama ile vatandaşların yoğunluktan dolayı mağdur olmalarının ve vergilerin vaktinde yatırılamamasından dolayı cezalı duruma düşmelerinin de önüne geçilecek. Vatandaşlar ayrıca, belediyenin internet sitesinde yer alan e-belediye uygulamasından da işlemlerini gerçekleştirmeye devam edecek.