Çankırı’da 250 Öğrenci Sinema Etkinliğinde Buluştu

Çankırı’da 250 Öğrenci Sinema Etkinliğinde Buluştu

2 Nisan 2018

Belediye Başkanı İrfan Dinç, eğitime destek çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu öğrencilerine verdiği sözü yerine getirdi. Başkan Dinç’e sinemaya gitmek istediklerini söyleyen çocuklar, öğretmenleri ve Belediye Çocuk Meclisi yetkilileri eşliğinde sinemaya götürüldü. Arkadaşları ile birlikte sinema keyfi yaşayan çocukları yalnız bırakmayan Başkan Dinç, çocukların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak olmanın yaptıkları işin en önemli parçası olduğunu belirtti. Çocukların sevgi seli ile karşılaşan Dinç, “Böyle ortamları, çocuklarımızın toplumsal yapı içerisindeki davranış modellerini belirlemeleri, kültürel hayatlarına zenginlik katmaları ve sosyal duyarlılığı yüksek bireyler olarak yetişmeleri açısından önemli buluyoruz. Yerel yönetim olarak çocuklarımızın her alanda en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.