Çankırı Yöresel Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması Başvuru Süresi Uzatıldı

Çankırı Yöresel Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması Başvuru Süresi Uzatıldı

3 Mayıs 2021

Çankırı Belediyesi, düzenlediği yarışmada sürecin sağlıklı işleyebilmesi için katılımcılardan gelen yoğun talep üzerine yarışmanın başvuru süresini uzattı. Çankırı Yöresel Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması’nın, COVİD-19 tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek tam kapanma sürecine denk gelmesi sebebi ile yarışmacıların ürün malzeme temini, üretim ve ulaştırma işlemlerinde sıkıntı yaşayarak mağdur olmalarını önlemek için yarışma başvuru süresinin 28 Mayıs 2021 Cuma gününe ertelendiği açıklandı. Yarışmacıların Çankırı Belediyesi Yöresel Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması Şartnamesi ve Katılım Formu’na www.cankiri.bel.tr resmi internet adresi “Duyurular” bölümünden ulaşabilecekleri bildirildi.