Çankırı “Savaş, Göç ve Kadın”ı Konuşacak

Çankırı “Savaş, Göç ve Kadın”ı Konuşacak

20 Nisan 2018

Turuncu Medya öncülüğünde Çankırı Belediyesi katkıları ile düzenlenecek konferansta bu yüzyılın imtihanı olan göçü ve göç ortamında aileyi, hayatı toplayan kadınlar konuşulacak. 30 Nisan 2018 Pazartesi saat 13.00’te Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenecek olan “Savaş, Göç ve Kadın Konferansı”na AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de konuşmacı olarak katılacak. Konferansın sonunda saat 15.30’da Yunus AVM’de konu ile ilgili sergi açılışı da gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı İrfan Dinç, günümüzün uluslar arası bir sorunu haline gelen göçün ve göç sorunsalında kadının üstlenmek zorunda kaldığı sorumlulukların anlatılacağı konferansa tüm Çankırılıları beklediklerini kaydetti.