Çankırı Kent Konseyi’nin Projeleri Boz’la Devam Edecek

Çankırı Kent Konseyi’nin Projeleri Boz’la Devam Edecek

18 Mayıs 2018

Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli ve Yürütme Kurulu Üyeleri Başkan Boz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Derelli, yeni görevinde başarılar dileyerek Çankırı Kent Konseyi’nin Belediye ile birlikte yürüttüğü projelerden bahsetti. Projelerin içeriğini inceleyen Boz, “Şehrimizi yönetirken ve doğru bir şekilde tanıtırken sizler gibi Çankırı’ya gönül vermiş insanların fikirlerinden faydalanacağız. Kent Konseyi ile kurulan güçlü ilişki, daha da güçlendirilerek devam edecek. Belediyemize sunmuş olduğunuz projelerinizi, aynı kararlılık ile devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Boz, çalışma programı dâhilinde, Çankırı Kent Konseyi’nin gerçekleştireceği ilk toplantıya da katılmak istediğini belirtti.