Çankırı Heyeti III. Milli Kültür Şûrası’na katıldı

Çankırı Heyeti III. Milli Kültür Şûrası’na katıldı

6 Mart 2017

3. gün süren III. Milli Kültür Şurasına Çankırı'dan Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Perihan Dinç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz, Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği Başkanı Yüksel Arslan, Çankırı Müze Müdürü Ali Atmaca, Doç. Dr. Nurgül Begiç ve Ayşegül Aktürk katıldı.

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasını yaptığı şura İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 3 gün sürdü. 17 farklı başlıkta toplanan komisyonlarda komisyon üyelerince tebliğler sunuldu. Bu tebliğler üzerinde müzakereler gerçekleşti.

28 yıl sonra düzenlenen şura Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın değerlendirme ve kapanış konuşması ile sona erdi.