ÇANKIRI BELEDİYESPOR NEŞET ERTAŞ’I ANDI

Geri

ÇANKIRI BELEDİYESPOR NEŞET ERTAŞ’I ANDI

26 Eylül 2018

Spora gönül vermiş bürokrat, öğretmen, işçi, esnaf ve spor adamlarından oluşan Kırşehirli gönül erlerinin bir araya gelerek organize ettiği Neşet Ertaş’ı Anma Turnuvası, farklı illerin takımlarını ağırladı. Sahada kıyasıya mücadele eden takımlar, dostça bir müsabakaya imza attı.

Büyük Halk Ozan’ı Neşet Ertaş anısına turnuvaya Kırşehir, Çankırı, Yozgat ve Aksaray takımları katıldı. Aksaray takımının birinci olduğu turnuvada Çankırı ekibi ilk maçını Aksaray takımına 4–1 kaybederken, ikinci maçında Yozgat ekibi ile kıran kırana bir maç yaptı. Maçın son bölümlerine 2–1 üstünlükle giren Çankırı takımı, son dakikada yediği golle maçı berabere tamamlandı. Penaltı atışlarında ise Yozgat takımı üstünlük sağlayınca, sıralamada Aksaray 1., Kırşehir 2., Yozgat 3. ve Çankırı 4. oldu.

Çankırı Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve teknik heyeti, sporcuları ile birlikte böyle anlamlı bir organizasyon içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Belediyespor Veteranlar Takımının üstada yakışır biçimde bir oyun çıkarttığını ifade eden yetkililer, Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un bu organizasyonu desteklemek ve Neşet Ertaş’ı yâd etmek için Veteranlar Takımını göndermesinin birçok yerel yöneticiye de örnek olması gerektiğini söyledi.  Organizasyonu düzenleyen Kırşehirli yöneticiler ise turnuvanın en centilmen takımı olarak Çankırı ekibini ilan etti.