Çankırı Belediyesinin Kurum İçi ve Dışı Eğitimleri Sürüyor

Geri

Çankırı Belediyesinin Kurum İçi ve Dışı Eğitimleri Sürüyor

26 Ocak 2023

 

Çankırı Belediyesinin eğitim, psikoloji, iletişim, çocuk gelişimi, sağlık, beslenme gibi çeşitli alanlarda katkı sağlamak amacı ile düzenlediği seminerler devam ediyor. Kurum içi ve dışı seminerlerini çeşitlendiren Belediye, Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi öğretmenlerine ilk yardım kursları verirken çocuklar ve ailelere yönelik ise “Dijital Dünyada Aile Olmak” konulu seminer düzenledi.

 

Çocuklar ile ilgilenmelerinden dolayı Çocuk Akademisinde görev yapan öğretmenlerin öncelikle faydalandırıldığı 16 saatlik uygulamalı ilk yardım kursları sonunda sınavı başarı ile geçen öğretmenlere belgeleri verilecek.

 

Sosyal Tesis Konferans Salonu’nda çocuklara ve ailelerine yönelik düzenlenen seminerde ise konuşmacı olarak Pedagog/Yazar Ali Çankırılı ve PDR Uzmanı/Yazar Çelebi Çağlayan yer aldı. İnternet bağımlılığı, sosyal medya alışkanlıkları, güvenli internet, aileye tehdit oluşturabilecek dijital risklerin anlatıldığı seminerde toplumun özü ve temeli olan ailenin korunması, ailelerin dijital tehditlere karşı alabilecekleri önlemler gibi konulara dikkat çekildi.