Çankırı Belediyesi’nin Hayvan Barınağına Ziyaretçi Akını

Çankırı Belediyesi’nin Hayvan Barınağına Ziyaretçi Akını

3 Kasım 2017

Belediyenin Sokak Hayvanları Barınağı, hayvan severleri ağırlıyor. Belediye, Barınakta bir de Veteriner Hekim bulunduruyor. Barınağı gezen ziyaretçiler,  bakımı ve tedavisi devam eden sokak hayvanları ile yakından ilgileniyor. Onlarla sarmaş dolaş olan çocuklar, barınaktaki hayvanların bakım süreçlerine de yardım ediyor. Bazı vatandaşlar ise barınaktaki köpekleri sahiplenerek onlara sıcak bir yuva sağlıyor.

Sokak hayvanlarına gösterilen ilgi ve şefkatin her geçen gün daha da arttığını söyleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Her canlıya hizmet etmek ve koşullarını iyileştirmek vicdan ve sorumluluk duygusu gerektirir. Barınağımızdaki sokak hayvanlarımız ile vatandaşlarımız da daha fazla ilgilenmeye başladı. Özellikle yeni nesilde bu konuda duyarlılık görmek bizi sevindiriyor. Şehrimizdeki sahipsiz sokak hayvanlarını daha iyi koşullarda barındırmak, tedavi ve rehabilite etmek amacı ile donanımlı bir Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini şehrimize kazandırarak onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.