Çankırı Belediyesi’nin “2015 Sünnet Şöleni” Kayıtları Başladı

Çankırı Belediyesi’nin “2015 Sünnet Şöleni” Kayıtları Başladı

2 Temmuz 2015

“Geleneksel Sünnet Şöleni”nde çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler,  16 Temmuz 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar Belediye Beyaz Masa birimine başvuru yapabilecekler. Çankırı il sınırları içerisinde ikamet etme şartı aranan başvurularda; anne veya babanın ve çocuğun kimlik fotokopisi, çocuğa ait 2 adet fotoğraf ve sünnet kayıt formunun doldurularak görevlilere eksiksiz teslim edilmesi gerekiyor.

Çankırı’da 2015 Sünnet Şöleni’ne katılacak vatandaşların çocuklarının sünnet masrafları da Belediye tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Sünnet ise şöleni takip eden günlerde randevulu olarak Devlet Hastanesi’nde uzman doktorlar eşliğinde cerrahi operasyonla gerçekleştirilecek.  Geçmiş yıllarda çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin büyük talebi ile karşılaşan Çankırı Belediyesi’nin 2015 yılında da Geleneksel Sünnet Şöleni’ni yoğun bir katılım ile gerçekleştirmesi bekleniyor.