Çankırı Belediyesi’ne İlköğretim Haftası Ziyareti

Çankırı Belediyesi’ne İlköğretim Haftası Ziyareti

19 Eylül 2019

Haftanın ilk gününde Çankırı Belediyesi Başkanlık makamının ağır konuklarından biri de öğrenciler oldu. Öğretmenleri ile birlikte makama gelen Şehit Hilmi Bıyıklı İlkokulu öğrencilerini karşılayan Başkan Vekili Şenol Şahin,  eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayır getirmesi temennisinde bulundu. Şahin, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in çalışmalarının özellikle Çankırı’da yaşayan çocuklara daha yaşanabilir ve ekonomik bir şehir bırakmaya yönelik olduğunu kaydetti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Şahin, çocuklara kitaplar hediye ederek doğaya, çevreye, şehre ve tüm canlılara duyarlı öğrenciler olmaları yönünde küçük konuklarından söz aldı.