Çankırı Belediyesi’nden Yaşlılara Şifa Turu

Geri

Çankırı Belediyesi’nden Yaşlılara Şifa Turu

6 Ekim 2012

Erkek ve kadınlar olmak üzere bu güne kadar toplam 320 büyüğümüzü Çavundur Kaplıcalarına götüren Çankırı Belediyesi, gelen yoğun talep üzerine otobüs sayısını ikiye çıkartarak tur sayısını artırdı.  Turlarına Çavundur kaplıcalarının yanı sıra Çankırı’da inanç turizminin önemli merkezlerinden Hoşislamlar türbesi ve asker balıkları da ekleyen Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, büyüklerimizin kutsal mekanları da ziyaret etmelerini sağlıyor.  

Hafta içinde Salı günü başlayan ve Cuma günüde dahil olmak üzere 4 gün boyunca devam eden kaplıca turları, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in uğurlamasıyla sabah 09:00’da   başlıyor. 

Çavundur Kaplıcalarına giden büyüklerimizi uğurlamayı hiç aksatmayan Belediye Başkanı İrfan Dinç, gruplardan birisine yaptığı konuşmasında  “  Siz büyüklerimden hem bizim için hem de belediyemiz için dua istiyorum. Sizler bizlere dua edin ki, işimiz gücümüz rast gitsin. Sizden önce kaplıcalara gönderdiğimiz büyüklerimizden olumlu tepki alıyorum. Bu da beni ziyadesiyle memnun ediyor. Umarım sizlerde keyif alır, sıhhat bulursunuz “dedi.

 Uygulamadan son derece memnun olan büyüklerimiz, Başkan Dinç’i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini bizzat iletiyorlar. Yapılan turlarda Huzurevi sakinleri de unutulmayarak toplu halde kaplıcalardan yaralanmaları sağlanıyor.