Çankırı Belediyesinden Temizlik Harekâtı

Çankırı Belediyesinden Temizlik Harekâtı

29 Nisan 2022

Çankırı Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehrin cadde ve sokaklarını yıkadı. Çalışmalar Temizlik, İtfaiye, Park ve Bahçeler Müdürlükleri ekipleri tarafından eş zamanlı olarak yürütüldü.

Çankırı Belediyesinin bayram hazırlığı başladı. Çarşamba Pazar alanında toplanan temizlik ekipleri, Ramazan Bayramı için Çankırı’yı yıkadı. Şehri bayrama hazırlayan ekipler, rutin temizliklerini hızlandırarak şehrin cadde ve sokaklarını köpük ve tazyikli su ile baştan aşağı dezenfekte etti. Üç koldan yürütülen temizlik çalışmalarında altı araç ile ana arterler temizlendi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çankırı, bizim evimiz. Bayram öncesi evlerimizde yaptığımız temizliğin bir benzerini de şehrimizde gerçekleştirdik. Evimizi vatandaşımıza ve dışarıdan gelen konuklarımıza hazırlıyoruz. Temizlik çalışmalarımız bayram öncesinde farklı çalışmalar ile hızlanarak devam edecek.” dedi.