Çankırı Belediyesi’nden Soğuk Kış Günlerinde Sıcacık Bir Eğlence

Çankırı Belediyesi’nden Soğuk Kış Günlerinde Sıcacık Bir Eğlence

9 Ocak 2019

Çankırı’da yaşayan çocuklar, sömestri tatilini yine eğlenceli geçirecek. Yarıyıl tatilini keyifli etkinliklerle geçirmek isteyen çocuklar,  Bilim-Sanat-Zekâ atölyelerinde eğlenirken öğrenmenin tadına varacak.  “Bir Tatil Eğlencesi”ne 7-14 yaş grubundaki çocuklar katılabilecek. Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi atölye çalışmalarına katılacak çocuklar,  eğlenceli matematik oyunları, orf, çini, resim, zekâ ve strateji oyunları, drama, şehrimi tanıyorum, bilim koridorlarında bilimin eğlenceli ve renkli dünyasını tanıma gibi birçok etkinlik ile tanışacak. Çocukları atölye çalışmalarının dışında farklı etkinlikler de bekliyor. Tuz Mağarası’nda Mars keşif robotu Curiosity ile keşif ve fosil etkinliği düzenlenirken masalların anlatılacağı sanat atölyelerinde ise geçmiş ve gelecek harmanlanacak. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, çocukların bilişsel gelişimlerine katkıda bulunacak çalışmaların yanında hayallerini de işin içine katarak yeteneklerini ve el becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmaların yer alacağını söyledi. Boz, “Bir Tatil Eğlencesi”ne katılan çocukların akranları ile geçirdikleri vakitlerde unutulmaz anılar da biriktirdiklerini ifade etti.

“Bir Tatil Eğlencesi” etkinliğinin ön kayıtları 07 – 18 Ocak 2019 tarihleri arasında alınacak. İlgilenen vatandaşların 0376 213 12 17 numaralı hattı arayarak detaylı bilgi edinebileceği söylendi.