Çankırı Belediyesi’nden Poşetli Çöp Çıkarma Uyarısı

Çankırı Belediyesi’nden Poşetli Çöp Çıkarma Uyarısı

29 Haziran 2020

Pandemi sürecinde cadde, sokak ve çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte eden Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde poşetleme sistemi ile çöp toplanan alanlarda çöp saatlerine uyulmasını istedi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Cumhuriyet Mahallesi ile Buğday Pazarı Mahallesi Fuar Yolu güzergâhında kent estetiği açısından konteynerler için uygun alanların bulunmaması, trafiğin aksamasını ve oluşabilecek kötü kokuları engellemek amacı ile bu alanlarda poşetleme sistemi uyguladıklarını söyledi.  Esen, “Pandemi dolayısı ile hizmetlerin aksamaması ve hijyenin etkili bir şekilde yürütülmesi için özellikle bu bölgelerdeki esnaf kardeşlerimizin, ekiplerimize daha fazla yardımcı olarak belirlenen çöp toplama noktalarına poşetlenmiş çöplerini 20.00–22.00 saatleri arasında bırakmaları önemli. Anlayışları için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.