Çankırı Belediyesi’nden Hanımlara Seminer

Çankırı Belediyesi’nden Hanımlara Seminer

25 Ocak 2013

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Kırkevler Hanımlar Lokalinde, Çankırı Özel Karatekin Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Mustafa Karamısdıkoğlu ve Lazer Epilasyon ekibi tarafından verilen seminerde; cilt hastalıkları, lazer epilasyon, ozon sauna ve velashape (bölgesel zayıflama) konuları ile ilgili bilgiler yer aldı.

70 kişinin katılımı ile gerçekleşen seminer büyük ilgi görürken, hanımların kendileri için hazırlanan sunumu dikkatli bir şekilde dinlemeleri dikkat çekti. Özellikle bölgesel zayıflama konusu yoğun ilgi görürken soru-cevap şeklinde devam eden seminerde, hanımlara önemli tavsiyelerde de bulunuldu.

Hanımların merak ettikleri her alanda bilgi sahibi olmalarını önemsediklerini, onların sesine her zaman kulak verdiklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, hanımefendilerden gelen talepler doğrultusunda belirlenen konularda belediyeye ait mekânlarda seminerler verilmesine devam edeceklerini belirtti.