Çankırı Belediyesi’nden Coşkulu Bir 23 Nisan Kutlaması

Çankırı Belediyesi’nden Coşkulu Bir 23 Nisan Kutlaması

23 Nisan 2018

Karatekin Parkı ile Valilik arasında kalan sokağı bayram etkinliği için kapatan Çankırı Belediyesi, 23 Nisan için yine dolu dolu etkinlikler düzenledi.  Rengârenk balonlarla süslenen sokakta gerçekleştirilen şenlikte çocuklar, birçok oyunu birlikte oynarken şişme oyun parkında da doyasıya eğlendi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç, şenliğe katılan çocuklara pamuk şeker, macun şeker ve mısır ikramında bulundu. Çocukların sevgi gösterileri ile karşılaşan Dinç, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Dinç, 23 Nisan etkinliklerinin akşam 19.00’da 100. Yıl Kültür Merkezinde Belediye Çocuk Korosu ve Çocuk Halk Oyunlarının programı ile devam edeceğini söyledi.