Çankırı Belediyesi'nden 50 Noktaya Tekstil Ürünleri Geri Dönüşüm Kumbarası

Çankırı Belediyesi'nden 50 Noktaya Tekstil Ürünleri Geri Dönüşüm Kumbarası

23 Ağustos 2019

Çankırı Belediyesi, çevreci bir anlayışla hareket ederek atık haline gelen kullanılmış ayakkabı, giysi ve tekstil ürünlerini değerlendirecek. Vatandaşların çoğunu çöpe attığı ürünler, Belediyenin protokol yaptığı bir firma aracılığı ile belirli noktalarda toplanarak geri dönüşüme kazandırılacak. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, geri dönüşüm kumbaraları için vatandaşların kolay ulaşabileceği elli farklı nokta belirlediklerini söyleyerek çevreyi kirleten farklı atıklara çözüm getirirken ekonomiye de hammadde kazandıracaklarının altını çizdi. Çankırı halkından da konu ile ilgili hassasiyet göstermelerini beklediklerini ifade eden Esen,  vatandaşların kullanmadıkları giysi, ayakkabı ve tekstil ürünlerini geri dönüşüm kumbaralarına atarak ekonomiye olumlu katkı sağlamalarını rica etti.