Çankırı Belediyesi’nde Geleneksel Bayramlaşma

Çankırı Belediyesi’nde Geleneksel Bayramlaşma

5 Eylül 2017

Kurban Bayramı sonrası ilk mesai vaktinin erken saatlerini personel ile bayramlaşma programına ayıran Başkan Dinç, müdürlük ve birimlerde çalışan personelini makamında kabul etti. Bayramlaşmaya, ziyarete gelen vatandaşlar da katıldı. Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu bayramlaşma geleneğine katılan personele kolonya ve çikolata ikramı yapıldı. Geleneksel bayramlaşma programı, personel arasında da devam etti.

Dinç, " Mynmar’ın Arakan eyaletindeki Müslüman kardeşlerimiz, bayrama kan ve gözyaşı içinde girdiler.  Onlara yapılan zulüm bizi derinden kanattı. Ortadoğu’da nesilleri yok edenler, şimdi de Arakan’daki neslin katledilmesine göz yumuyor. Müslüman kardeşlerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur.  Güçlü bir ülke ve devletin, yüksek vicdan sahibi fertleri olarak; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi her yere taşıyalım. Rabbim bu bayramlara kan ve gözyaşı olmadan erişmeyi nasip etsin.” diye konuştu.