Çankırı Belediyesi Yol ve Tretuvar Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Geri

Çankırı Belediyesi Yol ve Tretuvar Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

16 Ekim 2014

Çankırı Belediyesi şehrin estetiği ve yolların kullanımı açısından vatandaşlarına hizmet götürmeye devam ediyor. Kentteki pek çok sokak ve caddelerde yol yapım tamirat ve tretuvar çalışmalarını tamamlamak üzere olan belediye ekipleri yoğun bir çalışma temposuna girdi.

Belediye ekiplerinin yoğun ve öz verili çalışmaları sonucunda Karaköprü Mevkiinde 5 bin m²'lik alanda parke çalışması yapılırken, Meteoroloji'den Kale'ye çıkış yolu olan ve aynı zamanda Necmettin Erbakan Parkı önünde  3 bin m²'lik alandaki çalışmalar da devam ediyor. Pek çok cadde ve sokaklarda çalışma yapan Çankırı Belediyesi ekipleri İbrahim Başar Sokak, İsfendiyar Sokak, Kırkevler Mahallesi Sosyal Konutlar Önü Yolu, Kartal Sokak, Küçük Derbent Sokak ve Kurşun Sokak gibi alanlarda yol yapım, parke ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor.

Çankırı Belediyesi'nin vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve kent estetiğini sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalar sonucunda,  bu yılın sonuna kadar toplam 20 bin m²’lik alanda yol ve tretuvar çalışmaları tamamlanmış olacak.