Çankırı Belediyesi Yerli Malı Haftası’nı Çocuklarla Kutladı

Çankırı Belediyesi Yerli Malı Haftası’nı Çocuklarla Kutladı

21 Aralık 2018

Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi üyeleri ile Belediye Şehit Eren Bülbül Kreşi öğrencileri Yerli Malı Haftası’nı kutladı. Özel öğrenciler Buğday Pazarı Medresesinde kutlarken minikler ise ailelerinin hazırladığı yiyecek ve içeceklerle kreşlerinde bir kutlama yaptı. Belediye bünyesinde ritm dersleri alan özel öğrenciler, etkinlikte şarkılar söyleyerek eğlendi.

Minikler Büyüklere Örnek Oldu

Çankırı Belediyesi Şehit Eren Bülbül Kreşi öğrencileri örnek bir davranışa imza atarak “Aferin” dedirtti. Minikler, Yerli Malı haftasında hazırladıkları yerli yiyecekler ile kermes düzenleyerek gelirini Yemen’de mağdur olan insanlar için topladı. Minikler, yiyeceklerin satışı için sabırla stantların başında bekledi.  Belediye Başkanı Hüseyin Boz, çocukların gösterdiği duyarlılığın herkese örnek olması gerektiğini belirtti.