Çankırı Belediyesi WhatsApp’ta

Çankırı Belediyesi WhatsApp’ta

29 Ağustos 2018

Çankırı Belediyesi vatandaşların öneri, şikâyet ve taleplerini daha hızlı ulaştırabilmeleri için “WhatsApp İhbar Hattı” kurdu. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, uygulama sayesinde vatandaşlar ile 7/24 daha hızlı ve kolay iletişim kurarak onlara çözüm sunmak istediklerini ifade etti.

Çankırı Belediyesi’nde yeni bir dönem başlıyor. Belediyeyi ilgilendiren tüm konulara daha etkin bir biçimde çözüm sunmak amacı ile “WhatsApp İhbar Hattı” devreye girdi. WhatsApp uygulaması ile vatandaşlar istek, şikâyet ve önerilerini haftanın 7 günü 24 saat görsel veya yazınsal mesajlarla 0 552 153 18 18 numaralı telefon hattına iletebilecek. Vatandaşlar isteklerini fotoğraf ve video çekerek veya yazı yazarak uygulama üzerinden gönderebilecek. 0 552 153 18 18 numaralı WhatsApp hattına gelen mesajlar, Belediye Beyaz Masa personeli tarafından ilgili müdürlüklere iletilerek aynı hat üzerinden cevaplanacak ve gerekli çalışma başlatılacak.  Başkan Boz, en önemli amaçlarının şehri halk ile birlikte yönetmek ve şehrin geleceğini hep birlikte inşa etmek olduğunu vurguladı.