Çankırı Belediyesi Tiyatro Topluluğunu Büyütüyor

Çankırı Belediyesi Tiyatro Topluluğunu Büyütüyor

15 Eylül 2023

Yeni Yetenekler İçin Kayıtlar Başladı

Çankırı Belediyesi, tiyatro topluluğunu genişletiyor. Geçtiğimiz yıl kurulan topluluk, bu yıl 20 yaş ve üzeri tiyatro sever yetişkinlere yönelik düzenlenen kurs için kayıtları alınmaya başlandı.  Kurslara katılarak yeteneklerini geliştirmek isteyen vatandaşlar, 29 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar Belediye hizmet binası 6. katta bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yapabilecek.

Çankırı Belediyesi, yeni yetenekler arıyor. Geçen yıl kurulan ve bu yıl seyirci karşısında performans sergileyen Tiyatro Topluluğu, yeni ekip arkadaşları ile yoluna devam etmeye hazırlanıyor. 20 yaş ve üzeri tüm vatandaşlara açık olan kurs sonunda, Belediye Tiyatro Topluluğu,  farklı oyunlar ile sahne alacak.