Çankırı Belediyesi Tiyatro Topluluğu Seyirci Karşısına Çıktı

Geri

Çankırı Belediyesi Tiyatro Topluluğu Seyirci Karşısına Çıktı

15 Mayıs 2023

 

Çankırı Belediyesi Herdem Tiyatro Topluluğu, “Eyvah Yine Karıştı” komedi oyunu ile seyirci karşısına çıktı. Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro gösterimini çok sayıda vatandaş izledi. Farklı yaş ve meslek gruplarından tiyatro topluluğuna dâhil olan oyuncular, performansları ile sahneyi doldurdu.

 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ilk tiyatro topluluğu, eğitimlerin ardından seyirci ile buluştu. Kurs eğitmeni ve yönetmen Engin Özdemir’in yönetiminde sahne alan amatör tiyatrocular, sergiledikleri performans ile büyük alkış aldı. Oyun, sahne tasarımıyla da dikkat çekti. Oyuncuları ailelerinin yanı sıra Çankırı halkı da yalnız bırakmadı.

 

Oyunculara teşekkür belgelerini Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve protokol takdim etti. Başkan Esen, Çankırı Belediyesi bünyesinde oluşturdukları tiyatro topluluğunun önemli yetenekler çıkartacağını ilk performansları ile gördüklerini söyleyerek, bu topluluğun çalışmalarının aktif bir şekilde sürdüreceklerini belirtti. Çankırı halkını sosyal ve kültürel faaliyetler ile daha çok buluşturacaklarını ifade eden Esen, salonu dolduran vatandaşlara, keyifli bir oyun sahneleyen oyunculara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Tiyatro gösterimi, fotoğraf çekimleri ile son buldu.