Çankırı Belediyesi Şehit Eren Bülbül Kreşi’nde Karne Sevinci

Çankırı Belediyesi Şehit Eren Bülbül Kreşi’nde Karne Sevinci

19 Ocak 2018

Çankırı Belediyesi’nin Abdulhalik Renda Mahallesi Hanımlar Lokali bünyesinde faaliyet gösteren Şehit Eren Bülbül Kreşi’ne giden 4-6 yaş aralığındaki 35 öğrenci ilk defa karne heyecanı yaşadı. Ailelerinin heyecanlı bekleyişi ile törene katılan minikler, karnelerini alarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Dünyada çocuklarının üzerine bizim kadar titreyen, onlara ilgi gösteren başka bir millet yoktur. Bu yüzden çocuklarımıza onların üstün bir milletin varisleri olduklarını sürekli hatırlatıyoruz. Gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olacağını biliyoruz. Çocuklarımızın ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm çocuklarımıza başarılı bir hayat diliyor onların yetişmesinde önemli rolü olan ailelerimize de teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.