Çankırı Belediyesi Sanatsal Faaliyetlerini Hızlandırdı

Çankırı Belediyesi Sanatsal Faaliyetlerini Hızlandırdı

12 Nisan 2018

Çankırı Belediyesi ve İzmir Çankırılılar Derneği (İZÇANDER) organizasyonu ile düzenlenen konser ile Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, parçalarını bu kez Çankırılılar için seslendirecek.

Baharın gelmesini fırsat bilen Çankırı Belediyesi, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerini hızlandırdı. Belediyenin, İzmir Çankırılılar Derneği (İZÇANDER) iş birliği ile düzenlediği konser kapsamında Şef Ayhan Eskikalcı yönetimindeki Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, Çankırılılara güzel bir akşam yaşatacak. Belediye Başkanı İrfan Dinç, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 20.00’de 100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti. Dinç, düzenledikleri kültür ve sanat etkinliklerine Çankırılıların ilgisinin yoğun olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek sanatsever hemşehrilerini yepyeni programlar ile buluşturacaklarını ifade etti.