Çankırı Belediyesi Sanatı Sokağa Taşıyacak

Çankırı Belediyesi Sanatı Sokağa Taşıyacak

20 Temmuz 2017

“Sokakta Sanat Var!” etkinliği 22 Temmuz Cumartesi saat 14.00’te Mini Sinema yanında başlayacak. Sanatsal atölye çalışmalarına sokakta devam edecek olan çocuklar, etkinlik süresince halk ile etkileşim halinde olacak. Kendilerini sanat ile anlatacak çocuklar “Güzel bir dünya için birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik yeter.” vurgusu yapacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç,  Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisindeki atölye çalışmalarına katılan çocukların vatandaşlarla sanat yolu ile daha kalıcı ve etkili bir iletişim kuracaklarını belirtti. Sokağa taşan atölye çalışmaları ile eğlenceli bir etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden Dinç, çocukların yaptığı faaliyetleri çok önemsediklerini söyleyerek “ Şehrimize, ülkemize ve hatta dünyaya çocuklarımızın gözlerinden bakıyoruz. Onlara yaşamın tüm öğretilerini vermek ve onları güzel bir dünyada yaşatmak istiyoruz. Böylesi güzel ve farklı etkinliklerle çocuklarımıza üretmeleri ve kendilerini keşfetmeleri için fırsat veriyoruz. Biz, çocuklarımızla hayal kuruyoruz. Şimdi de onların bu hayallerini sokağa taşıyarak tüm halkımıza ilham vermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.