Çankırı Belediyesi Lojistik Destek Merkezi’ni Genişletiyor

Geri

Çankırı Belediyesi Lojistik Destek Merkezi’ni Genişletiyor

17 Kasım 2022

Çankırı Belediyesi Lojistik Destek Merkezi’ni Genişletiyor

 

Çankırı Belediyesi, oluşturduğu Lojistik Destek Merkezi’ne ilave olarak başlattığı 1940 m2’lik ikinci depo çalışmalarının sonuna yaklaştı.

Aksu Mahallesi Kirazlıdere mevkiinde asfalt şantiyesinin bulunduğu bölgede çalışmaları devam eden 2. Etap Lojistik ve Destek Merkez binasının tuğla ve duvar örme işlemleri tamamlandı. 1940 m2 kapalı alana sahip ve 2 kat şeklinde inşa edilen bina, Çankırı Belediyesi’nin teknik birimlerinin kullandığı tüm malzemeleri aynı merkezde toplayacak ve barkod sistemi ile kontrolünü sağlayacak.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, göreve geldikleri günden bu yana belediyenin imkânlarını en verimli şekilde kullanmaya gayret ettiklerini aktardı.

Asfalt şantiyesinde bulunan boş alana inşa ettikleri Lojistik Destek Merkezinin belediye hizmetlerine olumlu yönde katkı sağladığının altını çizen Başkan Esen, 1200 m2 kapalı alana sahip olan Lojistik Destek Merkezi’ne ek olarak başlattıkları yeni depo çalışmalarının hızla devam ettiğini anlattı.

Esen, çalışmaların tamamlanmasının ardından belediyenin hizmet politikalarında tüm gereksinimlerini tek noktadan sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.