Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Kurul Toplantısı Yapıldı

Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Kurul Toplantısı Yapıldı

27 Ekim 2011

Üyelerin yoklamasının ardından çoğunluğun salonda varlığı tespit edildikten sonra Divan oluşturuldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Metin Karaoğlanoğlu Divan Başkanlığı’na getirilirken Hüseyin Çetiner ve Turgut Ünal’da divan üyeliğine seçildi.

Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli’nin konuşmasının ardından Kent Konseyi Genel Sekreteri Ayhan Arslan tarafından konseyin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirildi.

Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in il dışında olmaları nedeniyle katılamadıkları genel kurulda Belediye Başkan Vekilimiz Rafet Alemdar hazır bulundu. Başkanlık için tek aday olan Muzaffer Derelli açık oylama ile başkanlığa seçilirken yönetim kuruluda yapılan seçimler sonunda şöyle belirlendi:

Hüseyin Çetiner, Selmin Çıbık, Osman Karadeniz, Metin Memiş, Rafet Alemdar, Tuba Demir Göktaş, Uğur Altıparmak, Bayram Ergan, Mehmet Ateş, Turgut Ünal ve Hayri Demiray.