Çankırı Belediyesi İş'te Kadın Zirvesi’nde

Çankırı Belediyesi İş'te Kadın Zirvesi’nde

8 Aralık 2017

Yaklaşık 20 ülkeden ve farklı meslek gruplarından kadın çalışmalarının yer aldığı zirvede, girişimci kadınlar fikirlerini, ürünlerini, sanatlarını açtıkları stantlarda sergiledi. Çankırı Belediyesi’nin standı ziyaretçi akınına uğrarken Kadın İstihdamını Destekleme ve Alt Yapı Oluşturma Merkezi bünyesinde sergilenen Çankırı’ya özgü el emeği göz nuru çalışmalar ise ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Çankırı Belediyesinin standını ziyaret edenler arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da yer aldı. Konuklar, Çankırı’da kadın çalışmalarının öncülüğünü yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Perihan Dinç tarafından ağırlandı.