Çankırı Belediyesi İki Yeni İş Makinesini Filosuna Ekledi

Çankırı Belediyesi İki Yeni İş Makinesini Filosuna Ekledi

1 Haziran 2017

Fen İşleri Müdürlüğü araç parkına iki yeni araç daha katıldı. Ucunda bordür dizme aparatı monteli mini kazıcı yükleyici ile forklift, dar cadde ve sokaklarda ekiplere hız ve kolaylık sağlayacak. Forklift, bordürlerin taşınmasında kullanılarak iş verimini arttıracak. Mini kazıcı yükleyici ise özellikle elle döşenemeyecek büyük boy bordürlerin hızlı ve düzgün bir şekilde dizilmesini sağlayacak.

Şehrin ihtiyaçlarını karşılamak ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak istediklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, hizmet üretebilen ve kendi kendine yetebilen bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti. Dinç, göreve geldikleri günden bu yana 145 araç ve iş makinesi alımı yaparak Belediyenin araç filosunu 167’ye yükselttiklerini belirtti. Dinç, genç ve işlevi yüksek araçlar ile iş verimini ve kalitesini yukarılara taşıdıklarını da vurguladı.