Çankırı Belediyesi Güzel Bir Dayanışma Örneği Başlatıyor

Çankırı Belediyesi Güzel Bir Dayanışma Örneği Başlatıyor

31 Ekim 2018

Çankırı Belediyesi, “İste, Bir Aile de Senin Olsun” kampanyası ile güzel bir dayanışma örneğine imza atmaya hazırlanıyor.  Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un “Kan bağı gerekmez iki yürek yeter” diyerek duyurduğu kampanyanın koordinasyonu ise Belediyenin 0 552 153 18 18 nolu  WhatsApp hattından sağlanacak.

Çankırı Belediyesi, sosyal belediyeciliğin öncüsü olmaya devam ediyor. Belediye Yaşlı Hizmetleri ve Sosyal Yardımlaşma Birimi bünyesinde başlatılan  “İste, Bir Aile de Senin Olsun” kampanyası ile yardımsever insanlar, ihtiyaç sahipleri ile buluşturulurken gönüller de ısınacak. Kampanya sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere destek olunma süreci de hızlanacak.  Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Yaşlı Hizmetleri ve Sosyal Yardımlaşma Birimi bünyesinde yürütecekleri kampanya ile Çankırı’da yaşayan insanların yardımsever yüreklerinin güzel bir aile kampanyasına dönüşeceğini belirtti. Boz, “Yaranlar Diyarı Çankırımıza yakışır bir kampanyanın yürütücüsü olacağız. ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.’ düsturu ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gönlü güzel yardımsever vatandaşlarımız ile bir araya getireceğiz. Yardım elini uzatmak isteyen her vatandaşımız, ekibimizin de yönlendirmesi ile kendisine bir aile seçecek ve bu ailemizin ihtiyaçlarını imkânları ölçüsünde karşılayacak.” diyerek Çankırı halkını kampanyaya destek olmaya davet etti.