Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezinden Yaşlılara ve Çocuklara Ziyaret

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezinden Yaşlılara ve Çocuklara Ziyaret

29 Kasım 2012

Gençler, Çocuklarla Yaşlılar Arasında Köprü Oldu

Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi, üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan üyeleriyle, insan ve yaşam odaklı sosyal etkinliklerini sürdürerek önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin ilk durağı; Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası oldu. Gençler, burada kalan çocuklara ilgi, sevgi, şefkat göstererek ağabeylik ve ablalık yaptılar. Ziyaret sonunda Sevgi Evi’nde kalan çocuklar, birçok abla ve ağabey kazanırken verilen hediyelere de çok sevindiler.

Huzurevinde yaşlılarla tek tek ilgilenen, onların hatırını ve isteklerini sorarak dün ile bugün arasında köprü kuran gençler, yaptıkları ziyaretle yaşlılara moral kaynağı oldular. Huzurevi sakinleri, gençlerin her geçen gün daha da bilinçlendiklerini söyleyerek böylesine anlamlı bir ziyaretten çok memnun kaldıklarını, bu şekilde kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getirdiler. Gençlik Merkezi üyeleri, ninelerine ve dedelerine saygıyı ve güzelliği temsil eden karanfiller dağıttı.